توضیحات
ویتامین E یک ویتامین محلول در چربی با خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار بالا است که از بدن در برابر آثار مضر رادیکالهای آزاد که به طور طبیعی حین فعالیتهای طبیعی بدن یا در اثر مواجهه با عوامل محیطی مثل اشعه ماورای بنفش یا آلودگی به وجود میآیند، دفاع می کند.
کمبود ویتامین E در افرادیکه دارای مشکلات گوارشی و یا فیبروز کیستیک هستند و یا رژیم غذایی خیلی کم چربی دارند، رخ می دهد.
این فرآورده تهیه شده از روغن های گیاهی و کاملاً طبیعی است و به همین دلیل دارای بالاترین جذب خوراکی است.
موارد مصرف :
– کند کردن روند پیری سلولهای پوست ( در اثر تابش نور خورشید و … )
– کاهش درد و علائم سندرم پیش از قاعدگی (اضطراب ، افسردگی و پراشتهایی)
– تقویت قدرت باروری در آقایان و خانم ها
– کند کردن روند پیشرفت بیماری آلزایمر و پارکینسون
روش مصرف:
روزانه یک عدد کپسول همرا با غذا یا مطابق دستور پزشک
احتیاط:
در دوران بارداری و شیردهی مطابق دستور پزشک و یا داروساز مصرف شود.
اطلاعات تغذیه ای | مقدار موجود در هر کپسول | |
---|---|---|
Vitamin E | 400 IU | |
* mg = میلی گرم * µg = میکروگرم * IU = واحد بین المللی |
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.